Kommer Jesus Snart ?


Mitt svar på ovanstående fråga vill jag av hela mitt intyga att allt tyder på detta . Och det kan ske vilket ögonblick som helst.
Och då för att hämta sin församling vilket bibeln beskriver i första Tessalonikerbrevets fjärde kapitel.

Det betyder en väckelsesignal för Guds församling av Kristna människor, för att inte sova andligen utan vara redo i förtröstan på syndernas förlåtelse genom Jesu blod på korset. 1 Joh.1,7:”Om vi bekänner våra synder, är han trofast och rättfärdig, så att han förlåter oss våra synder och renar oss från all orättfärdighet.”

Det är naturligtvis högaktuellt också för den som inte trott på Jesu Frälsande nåd till Frälsning och räddning från den eviga förtappelsen . Tro på Herren Jesus så blir du frälst. Ty:”så ölskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.”

Det här är frågor som många i våra oroliga tider brottas med.
Och tanken med denna hemsida är att den ska få vara en vägvisare till ett nytt och Välsignat liv som inte slutar med döden utan lovar oss en härlig himmel i den levande Gudens gemenskap.
För frågor om vägledning till Frälsningens väg mejla till:
hans@glattevangelium.se
                                    Hans Jansson

Det står om Jesus att då han såg Jerusalem under sin sista vandring här på jorden:"grät han över den och sade:Tänk om du i dag hade förstått,också du, vad som ger dig frid! Men nu är det dolt för dina ögon.......................därför att du inte förstod den tid då Herren besökte dig."
Låt oss ta vara på den tid Herren Jesus söker oss!

 
 

 

 

 
© Copyright Jesus Kommer Snart